In 1992 ging ik horecapersoneel plaatsen bij de gemeente Den Bosch

Het bedrijf dat ik hiervoor oprichtte, Brok Management bv te Den Bosch, vormde de basis voor Quest Uitzendbureau bv, dat in 2004 werd opgericht.
Vanuit een kantoortje op een bovenverdieping gingen we aan de slag. Aanvankelijk zonden we hoofdzakelijk mensen uit voor inpakwerk en logistieke werkzaamheden. Didi Soerdien-Brok kwam in februari 2004 het bedrijf versterken. Zij zette de backoffice van Quest uitzendbureau op de rit. Haar administratieve ervaring kwam daarbij goed van pas. Later in 2004 trad Jan Houet tot het team toe. Met zijn kennis en ervaring erbij beschikten we over een stevig fundament voor de uitzendactiviteiten. We groeiden snel en werden bekend door onze persoonlijke aanpak en betrouwbare werknemers. Zo bewees Quest uitzendbureau zijn bestaansrecht als partner voor opdrachtgevers en werknemers. We zijn er trots op dat veel van de opdrachtgevers uit de beginperiode nog steeds met Quest uitzendbureau verbonden zijn.

In de loop der jaren breidde het team zich uit: Didi Soerdien-Brok en Jan Houet kregen er drie frontoffice-collega’s bij. We kregen aanvragen uit verschillende branches en verbreedden ons werkterrein. Quest uitzendbureau ging zich bijvoorbeeld ook richten op de techniek, een dynamische markt met een grote behoefte aan gemotiveerde vakmensen.
In 2008 werden wij lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen).
Als één van de eerste uitzendbureaus in Nederland verkregen wij de NEN 4400-1 certificering. We zijn uitgegroeid tot een gewaardeerde partner die breed meedenkt over de inzet van de juiste personeel op de juiste vacature.

Rini Brok