personeelsuitjes | Quest uitzendburo 's-Hertogenbosch

Personeelsuitjes horen er natuurlijk bij! Het is een leuke manier om een goede band op te bouwen met jouw collega’s. Maar wat kun je allemaal doen tijdens een personeelsuitje? Wij hebben wel een paar leuke ideeën…

Workshop

Er zijn in de buurt vast wel leuke workshops die je kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan een workshop cocktails maken, koken, chocolade maken of fotografie. Tegenwoordig heb je zoveel verschillende soorten workshops. Er zit altijd wel iets leuks of grappigs bij! Daarnaast kun je workshops vaak ook goed combineren met een andere activiteit, omdat workshops vaak op locatie gegeven kunnen worden.

Uit eten

Ouderwets en altijd gezellig: lekker uit eten. Wij raden aan om dit niet met een té grote groep te doen, maar met een groep van max. 10 personen. Het blijft toch een van de leukste personeelsuitjes! (Vinden wij persoonlijk dan).

Diner personeelsuitje | Quest uitzendburo 's-Hertogenbosch

Bowlen

Bij veel bowlingcentra heb je de mogelijkheid om een lekkere hapje te eten en soms zelfs om te grillen of BBQ’en. Het is een leuke combi van een (niet te) sportief uitje en een lekker etentje. Plus de hele avond is gevuld.

Sportief uitje 

Niet iedereen wordt vrolijk van een sportief uitje, maar het blijft een leuke manier om collega’s beter te leren kennen. Je kunt verschillende activiteiten doen zoals mountainbiken, GPS-tocht, karten of heb je bijvoorbeeld ook al eens gedacht aan het beklimmen van een klimmuur? Ook leuk hoor!

Proeverij

Tegenwoordig heb je super leuke proeverijen. Wijnproeverijen, bierproeverijen, likeurproeverijen en tegenwoordig zelfs ook whiskyproeverijen. Genoeg keuze dus en vrijwel altijd in de buurt.

Bierproeverij personeelsuitje | Quest uitzendburo 's-Hertogenbosch

Dagje pretpark 

Last, but not least: een dagje pretpark of dierentuin. Een hele leuke activiteit voor kleinere groepen of bijvoorbeeld met een kleinere afdeling. Gezellig, leuk en je leert elkaar op een erg leuke manier beter kennen.

We hopen dat we je een beetje hebben kunnen inspireren met leuke personeelsuitjes-ideeën. Nu alleen nog de baas overtuigen ;).

 

 

 

 

 

Categories: