Quest uitzendburo Den Bosch

Op zoek naar een baan?
Quest Uitzendburo heeft diverse vacatures in verschillende functies in omgeving Noord-Brabant. Ben je opzoek naar een geschikte baan? Bekijk dan ons actuele vacature aanbod.

Zoekt u nog een vertrouwde partner?
Dan zit u goed bij Quest uitzendburo: hét uitzendbureau dat werk maakt van persoonlijke inzet, dus aan de slag! In het ‘mensenwerk’ maakt Quest uitzendburo het verschil voor werkgevers, non-non-profitorganisaties en werknemers.

Wat maakt ons speciaal?

Wij kijken door bedrijfsbeschrijvingen en profielen heen. Quest kent de mensen die daarachter zitten. Wij luisteren naar onze klanten en weten welk personeel zij nodig hebben. Zo maken wij waar, wat we beloven; Quest vindt het juiste personeel voor de juiste vacature!

 

Wie zijn wij?
Quest uitzendburo beschikt over jarenlange ervaring in uitzenden, detacheren en werving & selectie. Dat is de reden waarom wij in volle breedte kunnen meedenken over de oplossing van uw personeelsvraagstuk en uw openstaande vacature.

Quest is Engels voor zoektocht. Niet zomaar een zoektocht, maar een zoektocht waarin iemand tot het uiterste gaat om zijn doel te bereiken. Dat is precies wat u als opdrachtgever van ons mag verwachten! Wij zetten ons volledig in om voor uw organisatie het hoogste rendement te behalen!

  • vast contactpersoon voor al uw personeelsaanvragen (24/7-uurs service)
  • bestand van vaste medewerkers

Volg ons op Facebook  en LinkedIn !