U wilt optimaal rendement behalen. Kies dan voor een cursus zonder franje. Een cursus waarmee u recht op het doel afgaat: Quest Lean.

Quest lean

Quest Lean focust op management, productie en training. Lean is een verbetermethodiek die haar waarde heeft bewezen en wereldwijd met succes wordt toegepast.
Lean is toepasbaar in elke organisatie. De kern van de Lean-aanpak is dat u de processen in uw bedrijf zó inricht dat u alleen díe dingen doet die de klanttevredenheid verhogen en de deur naar een groter marktaandeel openen. Met deze aanpak behaalt u gelijktijdig belangrijke resultaten:
– lagere kosten
– een kortere doorlooptijd
– een hogere servicegraad door betere kwaliteit.

In Quest Lean richten we ons op continu verbeteren. We streven ernaar onszelf overbodig te maken, waarbij we met u en uw mensen een snel maar realistisch traject volgen.
Dat doen we in deze volgorde: voordoen, nadoen, zelf doen. Vanaf de start brengen we onze kennis, vaardigheden en ervaringen over op uw organisatie.

Het aanspreken van het denk- en doe vermogen van de organisatie geeft een enorme impuls aan de ontwikkeling van de verbetercultuur. Dat zien we keer op keer. De mensen die dagelijks in het proces werkzaam zijn, kennen dat proces als geen ander en hebben vaak briljante verbeterideeën.
Door deze experts bij het traject te betrekken, maakt u de kans op acceptatie en succes veel groter.

Onze trainingen zijn gericht het toepassen van Lean in diverse omgevingen. Bijzonder daarbij is de ruime aandacht voor de menselijke kant van de verandering. En, niet onbelangrijk, we leggen zo veel mogelijk de link met de praktijk.

Uw succes is ons doel

In de cursus gebruiken we zo weinig mogelijk papier en theorie. De kracht van deze cursus zit hem in onze begeleiding bij de uitvoering. Samen met u en uw medewerkers staan we aan de machine, in de processen en bij de producten. In gezamenlijke workshops werken we vervolgens pragmatische oplossingen uit. Dankzij onze ervaring en de methoden die we toepassen, weten we de praktijkkennis van uw medewerkers optimaal te benutten voor het veranderingsproces.

Stap voor stap veranderen u en uw mensen naar een continu verbeterende organisatie.

De resultaten spreken voor zich:

  • verbetering van rendement met 35%
  • vermindering van doorlooptijd met 50%
  • verhoging van leverbetrouwbaarheid met 35%
  • oppervlaktebesparing van 25%

Deze forse verbeteringen zijn meer regel dan uitzondering!

Wilt u weten hoe u optimaal rendement kunt behalen?

Neem contact op met Stef Mulders.
Mail naar stef@questwerkt.nl of bel 073 503 69 35.

 

Volg ons: Facebook    LinkedIn