Home office | Quest uitzendburo

Veel mensen moeten vanwege de uitbraak van het coronavirus thuiswerken. Sommigen vinden het heerlijk om thuis aan het werk te gaan, maar anderen zitten toch liever op kantoor. Wij delen een paar leuke voordelen van het thuiswerken.

1.Schoenen uit, pantoffels aan
Ja ja! Een groot voordeel van het thuiswerken is dat je dat heerlijk kan doen met je pantoffels aan. Even geen pijnlijke schoenen, hoge hakken of nette schoenen, maar gewoon zachte en warme pantoffels.

2.Heerlijke koffie
De koffie is nergens zo lekker als thuis. Ik weet niet hoe de koffie bij jou op het werk is, maar ik drink toch echt liever mijn heerlijke koffie (lees: latte macchiato met caramelsaus) van thuis.

3.Betere concentratie
Natuurlijk is het gezellig om zo af en toe eens te kletsen met collega’s over bijvoorbeeld het coronavirus (andere onderwerpen bestaan even niet). Maar thuis kun je de focus wel beter op het werk leggen. Zo gaat het schrijven van die ene blog of het betalen van een factuur toch iets sneller thuis, dan op kantoor. Kortom: door thuis te werken ben je net wat productiever.

4.Langer uitslapen
Door thuis te werken heb je minder reistijd (lees: je kan langer in bed blijven liggen). En hoe meer slaap, hoe beter ons humeur en hoe beter we ons de gehele dag door kunnen concentreren.

5.Lekker lunchen
Een ander (en zeker niet onbelangrijk) voordeel is dat je de gehele dag toegang hebt tot je eigen voorraadkast. Een heerlijk gebakken eitje in de middag, lekkere tosti of een zelfgemaakte clubsandwich… het kan allemaal als je thuis werkt.

Thuiswerken brengt dus een heleboel leuke voordelen met zich mee! Misschien moeten we toch maar wat vaker thuis gaan werken (als het coronavirus uit het land is)?

 

Categories: