Ons team

Maak kennis met het team van Quest!

Je bent doordeweeks van 08.30 uur tot 17.00 uur welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch voor een heerlijk kopje koffie. Wij bespreken dan graag samen met jou wat jouw wensen zijn en kijken dan welke functie het beste bij je past. Tot snel!

CEO-didi-brok

Didi

Directrice

Ondanks mijn grote rugzak heb ik nooit opgegeven! Ik heb studies gevolgd, keihard gewerkt en ben doorgegroeid in mijn huidige specialismes. Ik ben klaar voor alles wat op m’n pad komt! Via Quest geef ik deze positieve ervaringen graag door.

Damian

Accountmanager

Mijn taak is zorgen voor een mooie matches tussen onze kandidaten en (nieuwe) klanten. Kan ik jou helpen aan personeel of aan een nieuwe baan? Neem dan contact met mij op.

Aga

HR – Manger

Ik ben het eerste aanspreekpunt voor Poolse arbeidsmigranten die moeite hebben met communiceren in de Nederlandse taal. Daarnaast doe ik de administratie en recruitment van Oost-Europese kandidaten.

Amber

Jurist

Voor collega’s en onze klanten ben ik het aanspreekpunt wanneer zij met juridische vragen worstelen of even willen sparren.

Jan

Intercedent

Ik houd me vooral bezig met het recruiten van nieuwe kandidaten en ik help jou met het maken van de juiste match.

Tomek

Junior Accountmanager

Ik ben een helpende hand bij alle dagelijkse zaken in en rondom ons kantoor. Ik hou me ook bezig met de werving en selectie van kandidaten uit Oost-Europese landen.